Ամանորյա թխվածքաբլիթներ

Պատրաստեցինք համեղ ու գեղեցիկ Ամանորյա թխվածքաբլիթներ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, այո, պետք է հարեք հարիչով մինչև զանգվածը պնդանա 🙂

  1. mi ban harcnem jnaraky choranum e ev ardyoq inchqan jamanakic heto? ev es videonerov tesel em vor sahmanelu hamar naxatesvats kremn aveli pind e qan taratseluny inchpes da stanal?

    1. Բարև Ձեզ, այո, ջնարակը չորանում է: Էլեն ջան, սկզբում եզրագծերն արեք, այնուհետև լցրեք մեջը, այդպես ավելի լավ կստացվի:

    1. Շուշաննա ջան, կախված է թե Դուք ինչ չափսի ֆորմաներ եք օգտագործում:

  2. Բարև Ձեզ, ջնարակն ինչքա՞ն ժամանակում է չորանում։

    1. Բարև Ձեզ, ջնարակը 1-2 ժամ հետո չորացած կլինի, եթե պատրաստեք բոլոր ցուցումներին համապատասխան:

  3. Xndrumem aseq indz, aysingy inch tesaki kremi vra kareli e ogtagorcel, vor chhalvi.(nkati unem aysingic caxikner, teterner ev ayln)

    1. Բարև Ձեզ, այսինգը ցանկալի է քսել թխվածքաբլիթների կամ խմորի վրա:

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք թխել բուսայուղապատ ձևամանի մեջ:

  4. Barev dzez kxndrei patasxaneiq ijqan jamanak kareli e pahel txvacqablitnern? Ev ka inchvor nyut vor kareli e xarnel vorpisszi aveli erkar jamketov pahpanel?

    1. Բարև Ձեզ, թխվածքաբլիթները կարող եք պահպանել 7-8 օր 🙂 Այդպիսի նյութեր խորհուրդ չի տրվում օգտագործել 🙂

  5. Shat shnorhakal em patasxanelu hamar..kxndrei evs mek harci patasxaneiq..indz petqe jnarakov nkarel txvacqablit vra bayc qani bor ayn shut e choranum naxshern jisht chi stacvum..kaseiq inch anem vorpisszi erkar pahpanvi nra tulutyunn kam inch karox em ogtagorcel jnaraki poxaren?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *