ալյուր

Ալյուր = мука = flour
Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

պիրոգ բասբուսա
Պիրոգ «Բասբուսա»
վարսակով թխվածքաբլիթներ
Վարսակով թխվածքաբլիթներ
դասական պանրային սոուս
Դասական պանրային սոուս
արագ ռուլետ
Արագ ռուլետ
Խնձորով պիրոգ
Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Պրոֆիտրոլներ հավի կծու աղցանով
Պրոֆիտրոլներ` հավի կծու աղցանով
Արագ պիցցա թավայի մեջ
Մսային բաց պիրոգ
Փանքեյք՝ ամերիկյան բլիթներ
Շամպինյոնով ապուր-պյուրե
Կաթնաշոռով պիրոգ
Տորթ “Կանացի քմահաճույք”
12...10...