ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Ձկով-կարկանդակ-1
Ձկով կարկանդակ
Ամանորյա-նախուտեստ-1
Ամանորյա նախուտեստ
Ամանորյա-թխվածք-1
Ամանորյա թխվածք
Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
բրաունի
Նարնջով և ընկույզով բրաունի
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Անգլիական-պիրոգ-1
Անգլիական պիրոգ
Նարինջով-մաֆիններ-1
Նարինջով մաֆիններ
Վաֆլե-ձողիկներ-1
Վաֆլե ձողիկներ
12...10...