ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

կարտոֆիլային-ռուլետ-1
Կարտոֆիլային ռուլետ մսային միջուկով
Բիսկվիթային-ռուլետ-1
Բիսկվիթային ռուլետ
տորթ-կրիա
Տորթ «Կրիա»
շոկոլադե-ձու-1
Շոկոլադե ձու
պելմենների-խմոր-1
Խմոր պելմենների համար
բանանով-կարկանդակ-1
Բանանով կարկանդակ
խնձորով-կարկանդակ-1
Խնձորով կարկանդակ
շոկոլադե-տորթ-1
Շոկոլադե տորթ
Հավով-ու-կարտոֆիլով-կարկանդակներ-1
Հավով ու կարտոֆիլով կարկանդակներ
շպեցլե-1
Շպեցլե պանրով ու խոզապուխտով
մեղրով-տորթ-1
Մեղրով տորթ
պանրով ռուլետ 1
Պանրով ռուլետ
12...10...