ալյուր

թարգմանություն՝ на русском - мука, in English - flour

Ալյուրը ստացվում է ցորենի հատիկներից: Ընդ որում, տարբեր տեսակներից ստացվում է տարբեր որակի ալյուր:
Օրինակ՝ մակարոնեղեն և պաստա արտադրելու համար միշտ ընտրում են ցորենի պինդ տեսակներից ստացված ալյուրը:
Խմորեղենի և թխվածքների համար գերադասելի է ընտրել բարձր որակի ալյուր:

Ստորև կարող եք գտնել ալյուրից պատրստվող ամենահամեղ բաղադրատոմսերը:

հավ-սոյայի-մարինադով
Հավ՝ սոյայի մարինադով
բանանով-կեքս-1
Բանանով կեքսեր
թխվածք-Զատիկի
Թխվածք «Զատիկի ձու»
կրեկեր
Տնական կրեկեր
ոսպով-պելմեններ
Ոսպով պահքային պելմեններ
մրջնաբույն
Թխվածք «Մրջնաբույն»
շոկոլադե-կեքս
Շոկոլադե կեքս Պահքի համար
իմերեթական
Իմերեթական խաչապուրի
նարնջով-թխվածքաբլիթներ
Նարնջով թխվածքաբլիթներ
պահքային-տեֆտելիներ
Պահքային տեֆտելիներ
կաղամբով-կարկանդակ
Պահքային կարկանդակներ կաղամբով
կաղամբով-կոտլետ
Կաղամբով պահքային կոտլետ
...23...10...