շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

Շոկոլադով-ու-մեղրով-տորթ-1
Շոկոլադով ու մեղրով տորթ
Ամանորյա-կոներ-1
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
Տոնական-թխվածքաբլիթ-1
Տոնական թխվածքաբլիթ «Շնիկներ»
հրաշք-1
Տորթ «Հրաշք»
Ամանորյա-տնակ-1
Ամանորյա տնակ
Ամանորյա-տորթ-1
Ամանորյա տորթ «Ձյունիկ»
Արքայախնձորով-թխվածքաբլիթներ-1
Արքայախնձորով թխվածքաբլիթներ
Բանանով-քաղցրաբլիթներ-1
Բանանով քաղցրաբլիթներ
լեհական-կեքս-1
Լեհական կեքս
Հրեշտակի-արցունքներ
Տորթ «Հրեշտակի արցունքներ»
շտրուդել
Վիեննական շտրուդել
չինական թխվածքաբլիթներ
Չինական թխվածքաբլիթներ՝ գուշակությամբ
12...10...