շաքարի փոշի

թարգմանություն՝ на русском - сахарная пудра, in English - powdered sugar

Շաքարի փոշին ստացվում է շաքարավազի մանրեցումից: Սովորաբար այն լինում է շատ մանր, մի փոքր ավելի մեծ ու միջին մանրության:  Շաքարի փոշին արագ է լուծվում և հիմնականում օգտագործվում է այն աղանդերի մեջ, որոնց պատրաստման ժամաակը կարճ է: Վերջինս շատ հարմար է օգտագործել կրեմների մեջ, քանի որ ապահովում է առավել նուրբ կոնսիստենցիա:

Այն լայն կիրառություն ունի խոհարարության մեջ: Այն պարունակում է կալիում, կալցիում, երկաթ և նատրում: Վերջինս օգտագործում են հրուշակեղենի արտադրության մեջ: Հիմնականում շաքարի փոշին ավելացնում են թխվածքների, գլազուրների ու կոնֆետների մեջ:
Ահա այս բաղադրատոմսերում կարող եք գտնել շաքարի փոշի:

տորթ-սրտիկ
Տորթ-մուսս Սրտիկ
տորթ-սևամորթ-1
Տորթ «Սևամորթ»
դեսերտ-Մոնբլան
Դեսերտ «Մոնբլան»
չիզքեյք-բանոֆֆի
Չիզքեյք «Բանոֆֆի» առանց թխելու
կաթնաշոռով-թխվածքաբլիթներ
Կաթնաշոռով թխվածքաբլիթներ
ֆրանսիական-դեսերտ-5
Փարիզյան դեսերտ
չիզքեյք
Չիզքեյք «Նյու Յորք»
դարչինով-բուլկի
Դարչինով բուլկիներ
համեղ-տոնածառ
Համեղ տոնածառ
տոնական-թխվածք-1
Տոնական թխվածք «Իսաննա»
Ամանորյա-կոներ-1
Ամանորյա դեսերտ «Կոներ»
ռուլետանման-թխվածքաբլիթներ
Ռուլետաձև թխվածքաբլիթներ
...23...10...