Եգիպտացորենով ու սնկով աղցան

Եգիպտացորենով-ու-սնկով-աղցան-2

Մեկնաբանություններ

  1. Shat shnorhakalutyun,es pntrum ei henc egiptacorenov ev snkov axcan@.Indz dur ekav nayel arqayakan axcan@.

    1. Սիրելի Լաուրա, ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել և շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր բաղադրատոմսերից։ ։)

  2. Isk gazare petq e epel naxoroq? Mek el sunky tarm te pahacoyacvac? Xndrum enq texadrel baxadratomsere manramasn

    1. Սիրելի Լյուսի, գազարն առանց եփելու անցկացնում ենք քերիչով, ապա թարմ սունկը կտրատում ենք, որպեսզի հետո գազարն ու սունկը տապակենք։ ։)

    1. Սիրելի Թամարա, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել: Շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից: 🙂

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Անի։ Կարող եք օգտագործել նաև պահածոյացված սունկ, սակայն ոչ թե տապակած, այլ շոգեխաշած տարբերակով։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *