![Աղցան-«Ծիածան»-2](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Աղցան-«Ծիածան»-2.jpg)
![Աղցան «Ծիածան»](https://www.cooks.am/wp-content/uploads/2018/04/Աղցան-«Ծիածան»-1-50x50.jpg)
- Yield: 40 րոպե անց
- Prep Time: 30 minutes
Աղցան «Ծիածան»
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Երշիկը մանր կտրատում ենք։
- Պղպեղը խորանարդաձև կտրատում ենք։
- Վարունգը նույնպես բաժանում ենք փոքրիկ խորանարդիկների։
- Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։
- Եփած ձվերը նույնպես մանր կտրատում ենք։
- Պատրաստում ենք սոուսը, որի համար մայոնեզը, մանանեխը, աղն ու համեմունքները խառնում ենք։
- Աղցանը պատում ենք սոուսով, խառնում ենք ու 40-60 րոպե թողնում ենք սառնարանում։
Բարի ախորժակ։
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: