Բալը մարմելադ

Բալը մարմելադ

Պատրաստի մարմելադը ձևամանից հանում ենք և ամանի մեջ տեղափոխում։ Բալի կոթերից աշխատում ենք չքաշել, ավելի լավ է սիլիկոնե ձևամանի տակից թեթևակի սեղմենքմ որպեսզի մարմելադը հեշտ դուրս գա։ Շատ համեղ և գեղեցիկ բալի մարմելադ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Կարող եք փոխարինել ժելատինով, սակայն պետք է սառը մատուցեք այդ դեպքում, քանի որ այն հալչում է սենյակային ջերմաստիճանում:

        1. Շատ շնորհակալ ենք, որ գնահատում եք 🙂

    1. Ոչ, ցավոք շաքարի փոշին չի փոխարինի ագարին: Այն կարող եք գտնել համեմունքների խանութներում: Կարող եք փոխարինել նաև ժելատինով, սակայն այս դեպքում կոնֆետները պետք է հանել սառնարանից անմիջապես մատուցելուց առաջ, քանի որ ժելատինը սենյակային ջերմաստիճանում հալչում է:

  1. Ագար-ագարը ոչ միայն անվնաս է այն նաև օգտակար է քանի որ բուսական է ☺☺

  2. knereqq balneq jrov eracnum u jri mej avelacnum enq agaran shaqaravzy heto et nuyn balnenqq dnum dzevavorman amani mej?

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *