- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 10 minutes
Բեկոնով և լոլիկով օմլետ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կտրատեք բեկոնը, սխտորը և լցրեք տաքացած թավայի մեջ: Տակապեք միջին կրակի վրա մինչև բեկոնի կարմրելը:
- Հարեք ձուն յոգուրտի հետ, ապա լցրեք բեկոնով թավայի մեջ, համեմեք աղ և պղպեղով:
- Թուլացրեք կրակը, օմլետի վրա շարեք լոլիկի կտրատված շերտերը, վրան շաղ տվեք կտրատված կանաչ սոխը: Եփեք այդպես 3-5 րոպե փակ կափարիչի տակ:
- Զգույշ եղեք, որպեսզի օմլետը շատ չտապակվի և չորանա, այլ լինի նուրբ և թեթև:
Բեկոնով և լոլիկով շատ արագ պատրաստվող օմլետ առավոտյան նախաճաշի համար:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: