Բուլկի եփած կրեմի միջուկով

Բուլկի եփած կրեմի միջուկով

Հավանեցիք, այնպես չէ՞: Ի դեպ, այսպիսի բուլկի կարելի է պատրաստել նաև ջեմով կամ կաթնաշոռային միջուկով 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, ոչ, շատ լավ է ստացվելու, առանց վարանելու պատրաստեք 🙂

  1. Es patrasteci bayc kremy jrik stacvec, isk nkarum erevum e vor dzez mit ayn bavakanin pinde,xit, bayc asem vor pahpanel em bolir baxadrichneri qanakutyuny, shnorhakalutyun

    1. Բարև Ձեզ, խնդիրը հնարավոր է սերուցքի մեջ է, այն մի քիչ ավելի քիչ պետք է ավելացնեիք:

  2. Shnorhakalutyun hajord angam aydpes kporcem, isk karox eq asel inchpes anem, vor serucqy pind lini hareluc heto, kan mardik vor arajarkum en mi ptxunc limoni ax avelacnel, isk duq inch xorhurd ktaq

    1. Բարև Ձեզ, սերուցքը սառը պետք է լինի, իսկ Դուք պետք է լավ հարեք: Այս ամենից հետո առանց աղի էլ, շատ պինդ սերուցք կստացվի 🙂

    1. Բարև Ձեզ Ժենյա ջան, այո կարող եք Ձեր նախընտրած կրեմը լցնել 🙂

  3. Բարև ձեզ այս բաղադրիչներով խմորը լինում է ավելի պինդ, որ հ՞նարավոր է լինում գրտնակել։

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Սոֆիա, ստացվում է պինդ խմոր, որը պետք է գրտնակել։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *