Գաթա

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։

Ի դեպ, գաթա պատրաստելու համար, կեֆիրը կարող ենք նաև մածունով փոխարինել, կամ էլ այդ երկու տարբերակները համակցել: Երբեմն գաթայի խորիզի մեջ նաև ընկույզ են օգտագործում, քանի որ այդպես նույնպես շատ համեղ է ստացվում 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Նվարդ ջան, մեզ պետք է ստանալ փխրուն խմոր, որը հարիչով ոչ մի կերպ չի ստացվի: Կարող ենք առաջարկել որպես այլընտրանք այուրը, աղը, փխրեցուցիչը լավ խառնել, լցնել սեղանի վրա, ապա ավելացնել խոշոր խորանարդիկներով կտրատած և նախապես լավ սառեցված կարագը և սուր դանակով ալյոււրի մեջ գլորելով մանրացնել կարագը մինչև փշրանքանման խմորի ստացումը:

  1. Խնդրում եմ նորից ասեք խորիզի բաղադրիչների քանակը, քանի որ պարզ չէր գրված:

    1. Բարև Ձեզ, խորիզի համար անհրաժեշտ է կարագ, արագ, շաքարավազ և վանիլին: 125 գր կարագը հալեցնում ենք և վրան 1 բաժակ ալյուր (160 գր), շաքարավազ (100 գր) և 2 թ/գդ վանիլին ավելացնում 🙂

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Հասմիկ, իհարկե կարող եք պատրաստել նաև յուղով: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *