Գաթա

Գաթա

Գաթայի միջուկի մեջ ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել մանրացված գետնանուշ կամ ընկույզ 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Indz petq e macunov gatai baxadratoms@ vor@ shat chor e linum .Shat xhor xrtxrtan macunov gata

  1. Շատ կուզենայի տեսնել սառեցնովի գաթայի պատրաստման եղանակը:Իսկ ավելի շատ կուզենայի տեսնել թե ինչպես պետք է փաթաթել և կտրտել,որ ջեռոցից հանելուց հետո լավ բարձրացած (բացված) լինի:
    Խանութից գնած սառեցնովի խմորով տարբեր ձևերով փաթաթել եմ բայց լավ չի բարձրանում,որովհետև ճիշտ չեմ փաթաթում:

    1. Բարև Զեզ: Հարգելի մասնակից շուտով Ձեր ցանկացած բաղադրատոմսը կտեղադրվի 🙂

  2. barevdzez es shat angam shertavor xmorem patrastum ev chgitem patjar@ inchumne vor ayn aytpes tulanume ev hajox chi stacvum….oqneq sxals shtkel

    1. Բարև Ձեզ: Հարգելի մասնակից, պետք է հետևեք այս կանոններին.
      1 Խմորը նախքան օգտագործելը պետք է տեղափոխեք սառցախցիկ: Թխվածք պատրաստելիս, այն պետք է բավականաչափ պինդ լինի և չհալչի:
      2 Ջեռոցը պետք է միացնել միջին ջերմաստիճանի մակարդակի:
      3 Ընթացքում ջեռոցը չպետք է բացել, որպեսզի թխվածքն ուռչի:

    1. Բարև Ձեզ, ցավոք, մենք այդ բաղադրատոմսը չունենք 🙂

  3. barev dzez es havanum em dzer arajarkac baxadratomser@ XNDRUM EM GREG CEZR SALATI BAXADRATOMS@

        1. Բարև Ձեզ, այո, կարող եք նաև այդպես պատրաստել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *