Դդումով բուլկի

Դդումով բուլկի

Պատրաստում ենք համեղ բուլկի 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, խնդիրը հնարավոր է՝ ջեռոցի մեջ է, իսկ որքա՞ն էր ջերմասիճանը:

    1. Բարև Ձեզ, պետք է թողնել 1 ժամ, որպեսզի խմորը հանգստանա 🙂

  1. Barev dzez hargeli xoharar es sovorakan chamichov bulki em patrastum lab chi urchum jam u kes toxelem xmory hangstana kaseq,inchpes anem vor lav lini

    1. Բարև Ձեզ, Մարիամ ջան, խնդիրը հնարավոր է ալյուրի մեջ է:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *