Եփած խմոր կաթով

Եփած խմոր կաթով

Եփած խմոր պատրաստելն ամենևին էլ բարդ չէ, ավելին, պատրաստելուց հետո գրտնակելու կարիք չի առաջանում, բավական է գդալով տապակի մեջ լցնեք և թեթև ու խրթխրթան բուլկիներ կստանաք: Այս խմորը թխվելու ընթացքում չափերով մեծանում է: Դրանով հիանալի էկլերներ, եփովի բուլկիներ են ստացվում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցավոք, ցանկալի է միայն կաթ օգտագործեք 🙂

    1. Բարև Ձեզ, եթե այդ համադրությունը Ձեզ դուր կգա, ապա կարող եք պատրաստել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *