Զատիկի հյուսքեր

Զատիկի հյուսքեր

Արդյունքում ստացանք յուրահատուկ Զատիկի հյուսքեր 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք ձվերը չդնել ջեռոցի մեջ, սակայն պետք է ուշադիր լինեք, որ հյուսքերը չուռչեն ու չփակեն ձվի համար նախատեսված անցքը 🙂

    1. Բարև Ձեզ, այո, ձվերը պետք է ջեռոցում եփել 🙂

        1. Բարև Ձեզ, ստացվում է մոտ 15 հյուսք 🙂

    1. Բարև Ձեզ, հնարավոր է՝ ներկած ձվի ներկը վնասվի, այդ իսկ պատճառով էլ խորհուրդ ենք տալիս թխելուց հետո ներկել 🙂

    2. Հնարավոր է՝ ներկած ձվի ներկը վնասվի, այդ իսկ պատճառով էլ խորհուրդ ենք տալիս թխելուց հետո ներկել

    1. Բարև Ձեզ, Անուշ ջան, 15 գր կարագ է անհրաժեշտ 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է փաթաթեք, որպեսզի չվնասվի 🙂

    1. Բարև Ձեզ, շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել 🙂

    1. Բարև Ձեզ Աննա ջան, ոչ, շատ լավ կստացվի, սակայն ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել 🙂

        1. Բարև Ձեզ, Աննա ջան, կոնկրետ ի՞նչ եք պատրաստում: 500 մլ սերուցքին կարող եք ավելացնել 80-90 գր շաքարի փոշի 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *