Ընկույզով տորթ շոկոլադե-մրգային ջնարակով

Ընկույզով տորթ շոկոլադե-մրգային ջնարակով

Այս տորթի համար կարող ենք այլ կրեմ պատրաստել, բայց պետք է կրեմը «չոր» լինի, այսինքն այնպիսի կրեմ, որը մերենգայի մեջ չի ներծծվի և չի փափկեցնի շերտերը։ Օրինակ, դասական կարագով կրեմները և տարատեսակ շոկոլադե ջնարակներ կարող ենք օգտագործել։ Իսկ եթե մերենգան շոկոլադի բարակ շերտով ծածկենք, ապա կարող ենք նաև խոնավ մուսսեր և հարած սերուցք օգտագործել 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *