- Yield: 1 ժամ անց
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Թխվածքաբլիթ Արջուկ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Նշված բաղադրիչները հաշվարկված են 18 հատ միջին չափսի թխվածքաբլիթի ստացման համար:
Կարագը կտրատեք խորանարդիկներով, վրան լցրեք շաքարավազը, կոճապղպեղը, ձուն և հարեք 2-3րոպե: Պետք է ստացվի միատարր զանգված: Ավելացրեք ալյուրը, սոդան, խառնեք: Ստացված խմորը փաթաթեք ցելոֆանի մեջ և տեղափոխեք սառնարան 30րոեպով:
Գրտնակով բացեք խմորը 5-7մմ հաստության շերտով, ապա կտրատեք "արջուկներ" համապատասխան ֆորմայի օգնությամբ:
- Ամեն "արջուկի" վրա դրեք մեկական նուշ՝ ծալելով ձեռքերը նրա վրա: Ցանկության դեպքում կարելի է արջուկների վրա փոսիկներ անել՝ ստանալով դեմք, ականջներ և ոտքեր:
- Թխեք ջեռոցում 10-15րոպե 180աստիճանում:
Սրանք երևի ամենակրեատիվ և նույնիսկ “հուզիչ” թխվածքաբլիթներն են: Արջուկ թխվածքաբլիթ պատրաստելուց հետո, եթե ցանկանաք զարմացնել հյուրերին նաև այլ կրեատիվ աղանդերով, փորձեք պատրաստել ձվածեղ կոնֆետներ, կամ, ինչու չէ՝ լուցկի թխվածքաբլիթներ:
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: