Թխվածք «Մրջնաբույն»

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
թխվածք-մրջնաբույն

Համեղ ու նրբահամ թխվածք, որը կարելի է վայելել ցանկացած ըմպելիքի հետ։

Բարի վայելում։

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Ասյա, իսկապես շատ համեղ են։ Անպայման փորձեք։ 🙂

    1. Սիրելի Անահիտ, խտացրած կաթը պետք է եփել 1․5-2 ժամ։:)

  1. Իսկ խտացրած կաթի հետ որքան կարագ ենք հարում,և մեկել ինչքան մրջնաբույն է ստացվում?

    1. Բարև Ձեզ, հարգելի Զառա։ Շնորհակալություն հարցման համար։ Խտացրած կաթի հետ հարում ենք 120 գր կարագ։ Ստացվում է միջինը 8-12 մրջնաբույն։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *