- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 20 minutes
- Cook Time: 25-30 minutes
Լավաշով կարկանդակ
Բաղադրիչներ
Քայլերի հաջորդականություն
- Լավաշի կենտրոնում կոտրում ենք ձվերը և պատառաքաղով տարածում լավաշի վրա, ընդհուպ ծայրերը (դա կօգնի տապակելիս ամրացնել եզրերը):
- Լցնում ենք քերած պանիրը, աղացած սև պղպեղը և աղը:
- Լավաշը եռանկյունաձև ծալում ենք, թավայի մեջ կարագ հալեցնում և կարկանդակը կարը դեպի ներքև դնում թավայի մեջ:
- Տապակում ենք մինչ ոսկեգունելը, շրջում ենք, կրկին տապակում ու անմիջապես մատուցում, թեև սառը վիճակում կարկանդակը նույնպես շատ համեղ է:
- Ահա և վերջ:
Արդյունքում ստանում ենք 2 անչափ համեղ կարկանդակ:
Ի դեպ, լավաշով կարկանդակ կարելի է ուտել թե՛ նախաճաշին, թե՛ տանել աշխատանքի ու համեղ ընդմիջում անել 🙂
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: