Խմորիչով կաթնահունց խմոր

կաթնահունց-խմոր-2

Այս խմորով կարելի է պատրաստել համեղ բուլկիներ, կրուասաններ, եղջյուրիկներ և այլն։

Մեկնաբանություններ

  1. Այսինքն կաթը պետթ է եռխցնել? Թե ուղակի տաքացնել??

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Մարինե։ Կաթը պետք է լինի գոլ վիճակում։ ։)

      1. Բարև ձեզ :Իմ խմորը չի ասոընանու .ամեն ինչ գրածի համաձայմ եմ արել:

        1. Սիրելի Լիլիթ, միգուցե խմորիչը հին է եղել։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *