- Yield: 1 Ժամ անց
- Prep Time: 15 minutes
- Cook Time: 5 minutes
Խնձորով և գազարով աղցան
Քայլերի հաջորդականություն
- Գազարը մաքրում ենք և անցկացնում ենք խոշոր քերիչով։
- Խնձորները կեղևազատում ենք և անցկացնում խոշոր քերիչով։
- Ընկույզը դանակով մանրացնում ենք։
- Աղցանամանի մեջ ենք լցնում գազարն ու խնձորը։ Ավելացնում ենք թթվասերը, խառնում ենք (եթե գազարը քաղցր չէ, իսկ խնձորները թթվաշ են, ապա 2 ճ/գդ շաքարավազ ենք ավելացնում)։
- Աղցանը մատուցելիս` վրան ընկույզ ենք ցանում։
Այսպիսով, պատրաստեցինք խնձորով և գազարով աղցան , որը թեթև է և շատ օգտակար 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: