
        
        
        Խնձորով «խուճուճ» պիրոգ
Քայլերի հաջորդականություն
- Դեղնուցները հարել ¾ բաժակ շաքարավազի հետ:

 - Ավելացնել փափկած կարագը:

 - Լցնել ալյուրը:

 - Խառնել զանգվածը:

 - Առանձնացնել խմորի 1/3 մասը, գունդ անել ու դնել սառնախցիկի մեջ:

 -  Խմորի մնացած մասը լցնել յուղաթղթապատ ձևամանի մեջ ու ձեռքերով տարածել:

 - Խնձորները լվանալ ու կեղևահանել:

 - Խնձորներն անցկացնել խոշոր քերիչով, ավելացնել 1 ճ./գ. շաքարավազ ու խառնել:

 - Խնձորի լցոնը հավասարապես տարածել խմորի վրա:

 - Սպիտակուցները հարել՝ կամաց-կամաց ավելացնելով ¼ բաժակ շաքարավազը:

 - Սպիտակուցային զանգվածը հավասարապես տարածել խնձորի շերտի վրա:

 - Խմորը հանել սառնախցիկից և անցկացնել խոշոր քերիչով: Ստացված խմորային գանգուրիկները հավասարապես լցնել պիրոգի վրա:

 - Պիրոգը դնել ջեռոցի մեջ ու եփել 180 ջերմաստիճանի տակ մինչև ոսկեգույն դառնա:

 
				        
											
											
											
											
											
															
															
															
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: