Կարամելացված տանձով կարկանդակ

Կարամելացված տանձով կարկանդակ

Կարկանդակը պատրաստվում է Տարթ տատենի սկզբունքով. այսինքն ջեռոցից հանելուց անմիջապես հետո շրջում ենք։ Այսպիսի կարկանդակներ ավելի հաճախ պատրաստում են խնձորով, սալորով կամ ծիրանով` նախապես կարամելիզացնելով թավայի մեջ։ Տանձը նույնպես հրաշալի է համադրվում կարամելի հետ։ Կարկանդակի խմորը նույնպես շատ հետաքրքիր է. համեմունքների շնորհիվ այն մի թեթև կծու, բայց միաժամանակ նրբահամ է ստացվում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *