- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Կիտրոնի դեսերտ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կիտրոնները լավ լվանում ենք, կեղևն անցկացնում ենք քերիչով, ապա քամում ենք հյութը:
- Ավելացնում ենք ձուն և պատառաքաղի օգնությամբ հարում ենք:
- Ավելացնում ենք շաքարավազն ու լավ խառնում ենք:
- Այն եփում ենք եռացրած ջրով լի կաթսայի մեջ այնքան, մինչև պնդանա: Դրա համար պահանջվում է 10-20 րոպե:
- Ստացվում է պինդ կրեմ:
- Կրեմը հանում ենք կրակի վրայից, ապա ավելացնում ենք փափկած կարագը:
- Կրեմային զանգվածը բլենդերով հարում ենք:
- Կիտրոնի դեսերտը պատրաստ է:
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: