
- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 10 minutes
- Cook Time: 20 minutes
Կիտրոնի դեսերտ
Քայլերի հաջորդականություն
- Կիտրոնները լավ լվանում ենք, կեղևն անցկացնում ենք քերիչով, ապա քամում ենք հյութը:

- Ավելացնում ենք ձուն և պատառաքաղի օգնությամբ հարում ենք:

- Ավելացնում ենք շաքարավազն ու լավ խառնում ենք:

- Այն եփում ենք եռացրած ջրով լի կաթսայի մեջ այնքան, մինչև պնդանա: Դրա համար պահանջվում է 10-20 րոպե:

- Ստացվում է պինդ կրեմ:

- Կրեմը հանում ենք կրակի վրայից, ապա ավելացնում ենք փափկած կարագը:

- Կրեմային զանգվածը բլենդերով հարում ենք:

- Կիտրոնի դեսերտը պատրաստ է:

Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք: