Կիևյան կոտլետ

Կիևյան կոտլետ

Ի դեպ, կիևյան կոտլետ պատրաստելիս կարելի է այն լցոնել պանրով կամ սնկով , որը նույնպես շատ համեղ է ստացվում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Հասմիկ ջան, այդպես ավելի լավ եմ եփվում ու ավելի համեղ են ստացվում 🙂

  1. Ես Ամանորին պատրաստեցի , շատ համեղ էր, բոլորը գոհ էին:

    1. Բարև Ձեզ Լիլիթ ջան, կոնկրետ ի՞նչ եք ցանկանում պատրաստել 🙂

  2. Բարև ձեզ, ուզում եմ շնորհակալություն հայտնեմ, շատ համեղ ստացվեց ,առաջին անգամ էի պատրաստում:

    1. Բարև Ձեզ, շնորհակալ ենք նաև Ձեզ, որ հետևում եք մեզ 🙂

  3. կներեք իսկ որպես սարցարան դնելու համար հում վիճակու դնեմ թե ձիթայուղով տապակեմ դնեմ սարցարանը հնելուց ջերոց դնեմ

    1. Սիրելի Աննա, սառցարան ենք դնում հում վիճակում, տապակելուց առաջ նախօրոք հանում ենք ու տապակում։ ։)

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Քնար, սոխն ավելացնելու դեպքում պետք է մանր կտրատել։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *