Կլոր գաթա

Կլոր գաթա

Ի դեպ, կլոր գաթա փորձեք համտեսել կաթով կամ թթվասերով, շատ համեղ է ստացվում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Shaqari poshu poxaren karox enq shaqaravaz ohtagorcel, ev ete ayo, apa vorqan?shnorhakalutyun

    1. Ցանկալի է հենց շաքարի փոշի օգտագործեք 🙂

  2. Mijin ev tuyl jermastichan aselov inchkan i nkati unek? Ev mejtexi masum petk e txel?
    Shnorhakalutyun

    1. Տաթևիկ ջան, կարող եք թխել 160-180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում, միջին հարկում 🙂

    1. Բարև Ձեզ Քրիստինե ջան, անչափ շնորհակալ ենք մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂

    1. Շնորհակալ ենք Արմինե ջան մեր աշխատանքը գնահատելու համար 🙂

  3. Es patrastum em arden erkrord angam shat hamex er shat matcheli eq amen inch bacatrum shat shnorhakalutyun

    1. Շնորհակալ ենք ջերմ խոսթերի համար 🙂 Սակայն, հաջող արդյունքը ոչ միայն մեր, այլև Ձեր շնորհիվ է 🙂

  4. հարգելի ՇԵՖ ԽՈՀԱՐԱՐ շատ շնորհակալություն բաղադրատոմսի համար պատրաստել եմ, և շատ համեղ Է ստացվել : ԵՍ օգտվում եմ ՁԵՐ բաղադրատոմսերից և շատ գոհ եմ:

    1. Շատ ուրախ ենք, որ Ձեզ դուր է եկել, սիրելի Շուշան։ Մենք էլ շնորհակալ ենք մեր կողմից առաջարկվող բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ ։)

    1. Սիրելի Լիլիթ, ցանկության դեպքում կարող եք օգտագործել, բայց նախընտրելի է պատրաստել ջրով։ ։)

  5. isk 2 gund gatai hamar inch chapabajnov petq e patrastel? yete djvar chi greq xndrum em

    1. Սիրելի Քրիստինա, ահա երկու գնդի համար նախատեսված բաղադրիչների չափաբաժինը՝
      խմորիչ – 0.5 թ/գդ (չոր)
      ջուր – 40 մլ
      ալյուր – 1.25 բաժակ
      ձու – 1 հատ (փոքր չափի)
      շաքարավազ – 1.4 բաժակ
      աղ – կես պտղունց
      կարագ – 70 գր

      Խորիզի համար՝
      կարագ – 60 գր
      շաքարի փոշի – 60 գր
      ալյուր – 2/3 բաժակ
      ձու – 1 հատ (վրան քսելու համար)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *