Կրեմով բուլկի

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Կրեմով բուլկի

Օգտվեք այս բաղադրատոմսից և պատրաստեք նուրբ խմորով և բերանում պարզապես հալչող կրեմով բուլկի: Ճիշտ է, խմորիչով բուլկիները պատրաստման ավելի երկար ժամանակ են պահանջում, բայց վստահ եղեք, դրանք հիանալիորեն կլրացնեն երեկոյան ձեր թեյախմությունը:

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Փխրեցուցիչ=разрыхлитель теста
      Վաճառվում է բոլոր խանութներում վանիլինի և այլ համեմունքերի բաժնում: Հեշտությամբ կարող եք այն ձեռք բերել:
      Ծայրահեղ դեպքում փխրեցուցիչ կարող եք տան պայմաններում էլ պատրաստել: Դրա  համար պետք է խառնեք 4թ/գդ ալյուրը, 2թ/գդ սոդան և 1թ/գդ լիմոնի աղը: Այնուհետև օգտագործեք տվյալ թխվածքի համար նախատեսված չափաքանակը:
      Փխրեցուցիչը օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք:

  1. Kati poshin inch der e xaghum xmori mej ev dra bacakayutyan depqum inchov kareli e poxarinel?

    1. Կաթի մի մասն այս բաղադրատոմսում փոխարինված է կաթի փոշիով, որպեսզի բուլկիներն ավելի օդային լինեն: Իհարկե, այն կարելի է և չկիրառել, մի փոքր ավելացնելով ալյուրի քանակը, կամ, հակառակը, պակասեցնելով կաթի քանակը (արդեն մոտ 150 մգ):

  2. Vorn e Kati poshu der@ xmori mej ev dra bacakyutyan depqum inchov karogh enq poxarinel?

    1. Բարև Ձեզ, այո մեզ 1 ձու է անհրաժեշտ խմորի համար 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *