Մսով թեղին բեկոնով և պիստակով

Մսով տերրին բեկոնով և պիստակով

Ի դեպ, կարող ենք ձևավորել ռուկկոլայով, մարինացված վարունգով և չերրի լոլիկներով։ Շատ համեղ տերրին, որը ցանկացած տոնական սեղանի զարդը կդառնա 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Մի փոքրիկ ուղղում՝ ոչ թե տերրին, որը գալիս է ռուսերեն թարգմանությունից, այլ թեղին, ինչպես արտասանվում է Ֆրանսիայում: Շատ ճանաչված է ֆրանսիական խոհանոցում եւ ունի ֆրանսիական ծագում: Կան տարբեր տեսակներ՝ թեղին՝ նապաստակի մսով եւ կոնյակով, տավարի կամ խոզի մսով եւ այլն:

    1. Սիրելի Նելլի, շնորհակալ ենք դիտարկման և ուշադրության համար: Անպայման հաշվի կառնենք: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *