Նուգա

Նուգա

Ի դեպ, նուգա պատրաստելիս, անպայման հետևեք, որ օշարակի ջերմաստիճանը ճիշտ լինի, այլապես կարող եք փչացնել աղանդերը։ Ամեն ինչ ճիշտ անելու դեպքում շատ ենթարկվող զանգված ենք ստանում և ըստ ցանկության և երևակայության տարբեր ձևեր կարող ենք տալ, կամ էլ կարող ենք կոնֆետի տեսքով թղթերի մեջ փաթաթել 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. ինվերտային օշարակ։առաջին անգամ եմ լսում սուպերմարկետում վաճառում են?

        1. Գուցե բաղադրիչնե՞րն եք փոքր-ինչ շատ քանակությամբ լցրել 🙂

    1. Բարև Ձեզ: Ցավոք այդ բաղադրատոմն այժմ չունենք, հնարավոր է հետագայում տեղադրենք 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *