Նռան սոուս “Նարշարաբ”

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Նռան սոուս Նարշարաբ

Ի դեպ, եթե նռան սոուս “Նարշարաբ”-ը ստացվել է շատ թթու, ապա կարող եք ավելացնել մի փոքր շաքարավազ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Ռուզաննա ջան, այս սոուսը կարելի է մատուցել մսային և ձկնային ուտեստների հետ 🙂

    1. Բարև Ձեզ, հարգելի Մարինե։ Շնորհակալություն հարցման համար։ Նարշարաբ սոուսը շատ հաճախ օգտագործվում է ձկնեղենի հետ, երբեմն նաև՝ աղցաններում և այլ ուտեստներում։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *