Շոկոլադե մինի ռուլետներ

Շոկոլադե մինի ռուլետներ

Ի դեպ, որպես այլընտրանքաին տարբերակ այս մինի ռուլետները կարելի է պատրաստել ցանկացած այլ միջուկով՝ Ձեր սիրելի կրեմով, ջեմով կամ մրգային խյուսով:
Կարծում եմ, այս ռուլետները պարզապես հիանալի կնայվեն հատկապես ֆուրշետային սեղաններին՝ իրենց փոքրիկության և նրբաճաշակության հաշվին 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Հերմինե
      Փխրեցուցիչ=разрыхлитель теста
      Վաճառվում է բոլոր խանութներում վանիլինի և այլ համեմունքերի բաժնում: Հեշտությամբ կարող եք այն ձեռք բերել:
      Ծայրահեղ դեպքում փխրեցուցիչ կարող եք տան պայմաններում էլ պատրաստել: Դրա համար պետք է խառնեք 4թ/գդ ալյուրը, 2թ/գդ սոդան և 1թ/գդ լիմոնի աղը: Այնուհետև օգտագործեք տվյալ թխվածքի համար նախատեսված չափաքանակը:
      Փխրեցուցիչը օգնում է թխվածքին ավելի լավ բարձրանալ, ունենալ նուրբ և թեթև կառուցվածք: 🙂

    1. Մասկարպոնեն դա իտալական պնրի տեսակ է, որը հիմնականում օգտագործում են թխվածքների կրեմների մեջ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *