Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով

Շոկոլադե տորթ ընկուզային բեզեով

Ստացվում է շատ համեղ տորթ ընկուզային բեզեի շերտով: Այն արժե պատրաստել հատկապես ընտանեկան տոների առթիվ 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Սիրելի Լիանա, 150 աստիճանը բարձր չէ շերտային բեզեի համար։ ։)

  1. Ես նոր եմ փորձում բայց կարծես կասկածեցի ,ջուրը իսկապես պետք է լինի , միթե ջրի առկայությամբ կունենանք լավ բիսկվիթ.

    1. Սիրելի Ռոզա, մենք պատրաստել ենք այս եղանակով և որևէ խնդիր չի եղել։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *