Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով

Շոռակարկանդակ խտացրած կաթով

Այս հրաշալի շոռակարկանդակի միջուկի մեջ կարող ենք մրգերի կտորներ ավելացնել  🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Լիլիթ ջան, հարկավոր է թողնել ձևամանը հովանա, որից հետո միայն հանել թխվածքը:

      1. Shnorhakalem patasxani hamar. Evs mek harc unem…. Gazojaxi vra katsyavov xmor@ epeluc heto,,, nkati unem 12 dzvanoc torti xmor@, erb hanel katsayic, vor chijni lav urchac vichakic??

        1. Կրկին նույն սկզբունքն է գործում, պետք է թողնել թխվածքը հովանա հենց ձևամանի մեջ, ապա բացել ձևամանի կափարիչը և հանել այն:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *