Պանրով ու ընկույզով կարկանդակ

Պանրով-ու-ընկուզեղենով-բլիթներ-2

Պատրաստ լինելուց հետո կտրատում ենք ու մատուցում չոր գինու հետ։

Բարի վայելում։

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Իսկ ի՞նչ խմոր է՝ դրոժո՞վ, շերտավո՞ր թե՞ սովորական պիրոգի։

      1. Հարգելի Ռեբեկա, Ամանորի նախօրեին մեծ թվով հարցումների պատճառով հնարավոր է` մի քանիսն աննկատ են մնացել: Այս բաղադրատոմսում օգտագործված է առանց խմորիչի խմոր, որի պատրաստման եղանակին կարող եք ծանոթանալ այս հղումով` https://www.cooks.am/%D5%A1%D5%BC%D5%A1%D5%B6%D6%81-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80%D5%AB%D5%B9%D5%AB-%D5%AD%D5%B4%D5%B8%D6%80/

        1. Շնորհակալություն, Շեֆ խոհարար ջան, ես էդ պահին ուզում էի շտապ պատրաստել, քանի որ շատ հավանեցի, դրա համար մի քիչ լափառոշ գրեցի, ներող կլինեք։

        2. Խնդրեմ, սիրելի Ռեբեկա։ Միշտ պատրաստ ենք օգնել և շնորհակալ ենք, որ օգտվում եք մեր կայքի բաղադրատոմսերից։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *