Պիրոգ սև հաղարջով

Պիրոգ սև հաղարջով

Ի դեպ, այսպիսի պիրոգ լավ կլինի պատրաստել 23-26 սմ տրամագծով ձևամանում, որպեսզի միջուկը լավ թխվի 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. barev dzez, haxarj@ naxoroq petq e dnenq sarnaran@?mi harc evs,spitakucin petqe avelacnenq alyur@,pxrecucich@,naxapes shnorhakalutiun

    1. Բարև Ձեզ: Այո, այս պաղադրատոմսի համար սառեցված հաղարջ է անհրաժեշտ:
      Սպիտակուցները պետք է հարենք մինչև պինդ փրփուր ստանանք և աստիճանաբար ավելացնենք մնացած շաքարավազը, փխրեցուցիչը, ալյուրը, օսլան և հաղարջը 🙂

  2. Shat hamex er.tesqe hianali.bayc ktreluc pshrvuma.aveli harmar e gdalov utele.da inchice? Mejn el miqich tac e exel

    1. Մելինե ջան, հավանաբար հաղարջը շատ հյութալի է եղել կամ բեզեն բավարար չի եփվել, դրա համար էլ այդքան փխրուն զանգված է ստացվել:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *