Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»

Ջեմով փքաբլիթ «Բեռլիներ»

Պատրաստեցինք շատ համով փքաբլիթ , որի վրա մատուցելուց առաջ շաքարի փոշի ենք ցանում 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, հովացած փքաբլիթները պետք է լցոնել ցանկացած ջեմով՝ երկար ծայր ունեցող խոհարարական ներարկիչի օգնությամբ:

  1. Hargeli shef xoharar Es da haskacel em vor xohararakan Parkov lcnem urraki uzum ei imanal mech@ datarke linelu?

    1. Այո, հեշտությամբ կարող եք լցնել ջեմը, քանի որ փքաբլիթների ներսում դատարկ է 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *