Սիննաբոն դարչինով

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Սիննաբոն դարչինով

Այս բաղադրատոմսով պատրաստված սիննաբոն բուլկիները ստացվում են անչափ թեթև խմորով և դարչնի նուրբ համով: Խորհուրդ կտայինք այն համտեսել 1 բաժակ էսպրեսոյի հետ 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

  1. Բարև ձեզ, իսկ վերջում կրեմը լցնել տաք բուլկիների վրա, թե սառը?

    1. Բարև Ձեզ, բուլկիները կրեմապատում ենք տաք վիճակում: 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *