Սոխով ապուր ֆրանսիական ձևով

Սոխով ապուր ֆրանսիական ձևով

Ի դեպ, կարող ենք պանրով հացը դնել միկրոալիքային վառարանի մեջ մինչև պանիրը հալչի, այնուհետև վառարանից հանել և դնել սնկապուրի մեջ: Շատ համեղ սնկով ապուր , որը պետք է մատուցել տաք վիճակում 🙂

Մեկնաբանություններ

  1. barev dzez indz el shat dur galis xohararutyunn zbaxvum xmorexen hac txelov chem hognum hangstanum em

    1. Բարև Ձեզ հարգելի մասնակից, այդպես էլ շարունակեք, իսկ մենք խոստանում ենք հետաքրքիր բաղադրատոմսեր ներկայացնել Ձեզ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *