Սոուս Բեշամել

Սոուս Բեշամել

Ի դեպ, սոուս բեշամել պատրաստելիս  հաշվի առեք, որ  ինչքան ավելի յուղային լինի կաթը, այնքան ավելի խիտ սոուս կստացվի 🙂

 

 

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Իսկ ինչու մշկընկույզ չեք ավելացնում? Նկարներում կա, իսկ բաղադրատոմսի մեջ` ոչ:

    1. Սիրելի Նարինե, այս բաղադրատոմսում մշկընկույզն ուղղակի պատկերված է ներդաշնակություն ստեղծելու համար։ Սակայն կան նաև մշկընկույզով բաղադրատոմսեր։ Շատ ուրախ ենք, որ կարողանում եք ճիշտ նկատել համային համադրությունները նույնիսկ առանց փորձարկելու։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *