Վրացական հալվա

Վրացական հալվա

Այս անգամ բացահայտեցինք վրացական հալվա պատրաստելու գաղտնիքը 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

  1. Շաաաատ համեղիկ ստացվեց)))) Նյամ նյամ…. Շատ շնորհակալություն.

    1. Բարև Ձեզ, Զոյա ջան կարող եք նաև ընկույզ օգտագործել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է հենց կարագ ավելացնել, սակայն, եթե ձեթ եք ուզում օգտագործել՝ վերցրեք 250-260 մլ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *