Տապակած պանիր

Տապակված պանիր

Տապակված պանիրը դնում ենք անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ազատվենք ավելորդ յուղից:
Նախուտեստը կարելի է մատուցել նաև սոուսով, որի համար անհրաժեշտ է խառնել 2ճ/գդ թթվասերը, 2ճ/գդ մայոնեզը և քերիչով անցկացրած 1 հատ վարունգը:

Մեկնաբանություններ

    1. Պաքսիմատը պինդ խմորից թխված կտրատած և կրկին չորացրած հաց է (սուխարի):

    1. Բարև Ձեզ, ներողություն ենք խնդրում մեկնաբանությունն ուշացումով նկատելու համար։ Այս բաղադրատոմսում լավագույն տարբերակը հենց սուլուգունի պանիրն է, բայց կարող եք օգտագործել նաև մոցարելլա և չեդդեր պանիրները։ Սոուսներից ամենահարմար տարբերակներն են սխտորի սոուսը, լոլիկով սոուսը, ինչպես նաև հունական ձաձիկի սոուսը, որի պատրաստման եղանակին կարող եք ծանոթանալ այս հղումով՝ http://www.cooks.am/%D5%B0%D5%B8%D6%82%D5%B6%D5%A1%D5%AF%D5%A1%D5%B6-%D5%BD%D5%B8%D5%B8%D6%82%D5%BD-%D5%B1%D5%A1%D5%B1%D5%AB%D5%AF%D5%AB/

  1. Կարող եք առաջարկել նուտելլայի բաղադրատոմս որն կունենա իրական նուտելլայի համն

  2. Սիրելի շեֆ խոհարար կարող եք առաջարկել համբուրգերի հացի բաղադրատոմս

    1. Սիրելի Արփինե, ահա բաղադրատոմսը՝http://www.cooks.am/%D5%B0%D5%A1%D6%81-%D5%B0%D5%A1%D5%B4%D5%A2%D5%B8%D6%82%D6%80%D5%A3%D5%A5%D6%80%D5%AB-%D5%B0%D5%A1%D5%B4%D5%A1%D6%80/

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *