

- Yield: Անմիջապես
- Prep Time: 5 minutes
- Cook Time: 15 minutes
Տաք շոկոլադ
Բաղադրիչներ
- շոկոլադ սև - 200 գր
- կաթ - 500 մլ
- շաքարավազ - 1ճ/գդ
Քայլերի հաջորդականություն
- Շոկոլադը կտորների ենք բաժանում, ավելացնում ենք շաքարավազը:
- Ապա ավելացնում ենք կաթը և միջին ուժեղության կրակի վրա անընդհատ խառնելով հասցնում համարյա եռման աստիճանի` մինչև համասեռ զանգված ստանանք։
- Պատրաստի շոկոլադը լցնում ենք բաժակի մեջ և մատուցում ենք տաք վիճակում:
Շոկոլադի հանգստացնող հատկությունների մասին քչերս գիտենք։ Այնպես, որ ըմպենք տաք շոկոլադ և հանգստացնենք մեր նյարդերը: Ցանկության դեպքում պատրաստի շոկոլադը կարող ենք ձևավորել հարած սերուցքով 🙂
Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև
Թողնել պատասխան
Մուտք եղեք:
okkkkk
lavna
222222222222222
mmmm
shnorakalutyun
Շնորհակալ ենք Ձեզ, որ գնահատում եք մեր աշխատանքը 🙂
Հոյակապ էր ??.. անչափ շնորհակալ ենք հետաքրքիր բաղադրատոմսերի համար…
Շնորհակալ ենք Հայկուհի ջան, որ հետևում եք մեզ 🙂