Տորթ Թռչնի կաթ

Տորթ Թռչնի կաթ

Թռչնի կաթ տորթի ևս մեկ շատ հաջող բաղադրատոմս 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ Լիա ջան, սպիտակուցային զանգվածի մեջ պետք է լցնեք խտացրած կաթով ու ժելատինով զանգվածը:

      1. Barev dzez jelatin@ sar@ jri men enq lcnum.Isk chi lini biskvitayin serterin qsel krem aynuhetev jelatinov patrastvac suflen.isk amena verjum verevi sherti vra qsel glazur.Naxapes shnorakalutyun.

        1. Բարև Ձեզ, սիրելի Արևիկ, ժելատինը լցնում ենք ջրի մեջ, դնում ենք թույլ կրակի վրա ու անընդհատ խառնում ենք։ Կարելի է պատրաստել նաև այդ տարբերակով: 🙂

  1. Բարև Ջեզ կասեք ժելատինը սովորական սառը ջրի մեջ ենք լցնում թե տաք

    1. Բարև Ձեզ, Թռչնի կաթի պատրաստման բազամթիվ եղանակներ ու բաղադրատոմսեր կան, մենք ներկայացնում ենք ինչպես դասական, այնպես էլ՝ այլընտրանքային տարբերակները: Ահա այստեղ կարող եք գտնել Թռչնի կաթի տարբեր բաղադրատոմսեր՝
      http://www.cooks.am/?s=+%D5%A9%D5%BC%D5%B9%D5%B6%D5%AB+%D5%AF%D5%A1%D5%A9&Submit=Search+Site

    1. Այո Աննա ջան, պետք է մարմանդ կրակին տաքացնել՝ անընդհատ խառնելով 🙂

    1. Սիրելի Լիլիթ, ո՞ր բաղադրատոմսի մասին է խոսքը։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *