Տորթ ՛՛Խելահեղություն՛՛

Կարդալ հետո
Նյութի հղումը ուղարկվել է ձեր էլ․ հասցեին։
Դաշտի լրացումը պարտադիր է։
Տեղի է ունեցել սխալ։ Փորձել կրկին։
Տորթ խելահեղություն

Խելահեղ համեղ տորթ է ստացվում, որն անպայման փորձել է պետք 🙂

Ձեզ կարող է հետաքրքրել նաև

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք պատրաստել 21-23 սմ տրամագիծ ունեցող ձևամանում 🙂

  1. Nerexutyun isk kaseq shaqaravaz@ aranc jri piti epenq? Chi sevana kam kpchi ayd depqum ? Shnorhakalutyun

    1. Բարև Ձեզ Մարինե ջան, այո, շատ զգուշությամբ պետք է եփեք միայն շաքարավազը: Այստեղ մեզ ջուր անհրաժեշտ չէ 🙂

    1. Բարև Ձեզ, բիսկվիթը կարող եք թխել 180-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 🙂

  2. Es pprdzeci bayc shat vat stacvec:( Biskvit@ chbardzracav u shat canr xit xmor stacvec,aranc pxpjakneri, bayc amen inj arel em inchpes grvac er, chem haskanum xndirn inchumn er

    1. Բարև Ձեզ, ջեռոցը քանի՞ աստիճան եք միացրել:

        1. Բարև Ձեզ, կարող եք փխրեցուցիչը փոխարինել 1 թ/գդ սոդայով 🙂

  3. Իմ բիսկիվիթը շատ լավ եղավ,բայց կրեմս մուգ գույնի է ստացվել

    1. Բարև Ձեզ, Տաթև ջան տորթը փորձված է և շատ լավ է ստացվում։ Հնարավոր է՝ ալյուրը շատ եք լցրել 🙂

  4. Բարև Ձեզ, խնդրում եմ կասեք ինչից է, որ խմորը մեջտեղի մասից է բարձրանում միայն, փորձել եմ և՛ փխրեցուցիչով, և՛ սոդայով։

    1. Բարև Ձեզ, Օֆելյա ջան, դա կարող է կապված լինել ջեռոցի ջերմաստիճանի հետ, կամ էլ ձևամանի հետ:

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *