Տորթ Կինդեր

Տորթ Կինդեր

Ստացանք շատ համեղ ու յուրօրինակ տորթ 🙂

Մեկնաբանություններ

    1. Անահիտ ջան, այս բաղադրատոմսում ջնարակ չի օգտագործվում, բայց Դուք կարող եք իմպրովիզ անել, ջնարակով նույնպես շատ համեղ կլինի 🙂

  1. Barev dzez,dzer kayqe shat em havanum,nereceq ete hnaravor e karox eq shok manjei baxadratoms grel,,ev mi harcel,,nereceq isk agar-agar inch e vor zefir patrasteluc gcum eq?da jelatinn e?es rusastanum em aprum chishtn asac chgitem inchpes karox em da pntrel,ete hnaravor e patasxaneq,,naxapes shnorhakalutyun

  2. Բարև ձեզ, կասեք, խոշոր, թե մանր վարսակի փաթիլներ է պետք օգտագործել? Բլենդերելիս դրանք ալյուր են դառնում, թե պետք է նախապես մանրացնել?

    1. Բարև Ձեզ, կարող եք խոշոր վարսակի փաթիլներ վերցնել և բլենդերով մանրացնել 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *