Տորթ «Սնիկերս» բեզեով

սնիկերս-2

Համեղ տորթ տոնական սեղանները զարդարելու կամ ամենօրյա թեյախմությունները տոն դարձնելու համար։

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Անի: Այո, բեզեն թխում են 2-2.5 ժամ, քանի որ 110-120 աստիճան տաքացրած ջեռոցում այն դանդաղ ու հավասարաչափ է թխվում: 🙂

      1. Асканали Э. Ухаки шат еркар твац))
        Шноракалутюн етакркир бахадратомси амар. Ампайман кпордзем.

        1. Սիրելի Անի, շնորհակալ ենք մեր կայքի բաղադրատոմսերից օգտվելու համար։ Անպայման փորձեք, համոզված ենք, որ շատ համեղ կստացվի։ ։)

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *