Տորթ Սնիկերս

Տորթ Սնիկերս

Տորթ սնիկերս պատրաստելիս, քանդովի ձևաման ունենալը պարտադիր չէ, կարող ենք սովորական ձևամանի մեջ պատրաստել։ Որպեսզի թխվածքն ավելի համեղ լինի, գետնանուշը պետք է լավ բովենք, որ խոնավ չլինի։
Եթե ժամանակ չունենք, կես ժամվա ընթացքում էլ կարող ենք պատրաստել, բայց արդեն խանութից գնված պատրաստի շերտերով (լիկյորով ցողում ենք, որպեսզի շերտերը ներծծվեն և փափուկ լինեն) 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Նելլի ջան, ցանկալի է նախապես խառնել ալյուրի հետ, նոր ավելացնել 🙂

    1. Սա թեթև բիսկվիթային խմորի բաղադրատոմս է, որտեղ կարագ չեն օգտագործում, քանի որ վերջինիս թեթևակի ծանրացնում է խմորը 🙂 Իսկ եթե վախենում եք բիսկվիթի չոր ստացվելուց, ապա կարագը այդ հարցում առանձնապես չի օգնի. նման դեպքերում կարող եք բիսկվիթը ներծծել օշարակով, կաթով, մրգային հյութով կամ լիկյորով 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *