Տորթ «Սպարտակ»

Տորթ Սպարտակ 1

Գրված չափաբաժնից ավելի ալյուր պետք չէ լցնել, խմորը շատ կպնդանա։ Այն շատ հեշտ է գրտնակվում, բայց աշխատանքային սեղանի վրա պարտադիր ալյուր ցանեք։ Թե խմորը, թե ջնարակը և թե կրեմը պատրաստելիս պետք է լավ խառնել, որպեսզի գնդիկներ չառաջանան 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

      1. Հարգելի խոհարար խնդրում եմ տեղադրել Շտերլից տորթի րեսեփին և պատրաստման եղանակը

        1. Սիրելի Կարինե, Շտիրլից տորթի բաղադրատոմսը շուտով կլինի մեր կայքում։ ։)

  1. Barev dzez, isk karox em krknaki chapabajnov patrastem, mi angam patrasteci, karces te poqr stacvec.

    1. Բարև Ձեզ Արևիկ ջան, այո, իհարկե կարող եք 🙂

    1. Բարև Ձեզ, ցանկալի է հենց սերուցք օգտագործեք 🙂

  2. Ներողություն, իսկ յուղաթղթի վրա ա
    Ենք եփում խմորը?

  3. Բարև ձեզ, կներեք սերուցքը նույն սլիվկա՞ն է, որն օգտագործում ենք տորթերի ձևավորման համար։ Նախապես շնորհակալություն։

    1. Այո, նույն “сливки”-ն. հայերեն սերուցք են ասում:

    1. Եթե խոսքը վերաբերում է կաթին, ապա 500 մլ-ն կազմում է 2 բաժակ։ ։)

    1. Բարև Ձեզ, սիրելի Գոհար, ցանկալի է հենց սերուցք օգտագործելը: 🙂

    1. Սիրելի Անահիտ, հնարավոր է՝ խմորը շատ պինդ է ստացվել։

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *