Տորթ Սրտիկ

Տորթ Սրտիկ

Սիրո տոնին մարդիկ սրտերով բացիկներ, կոնֆետ, տորթ սրտիկ և շատ այլ բաներ են նվիրում միմյանց։ Իսկ երբևէ մտածել ե՞ք, թե ինչու է սիրտն ընկալվում որպես սիրո խորհրդանիշ։ Եթե ուշադիր նայենք, կարապների գլուխներն ու վզի հիմնամասերը սիրտ են ձևավորում։ Երբ կարապներն արևամուտի ժամանակ միմյանց ընդառաջ են գալիս` կարմիր գույն են երևում։ Ինչպես հայտնի է զույգ կազմած կարապները ողջ կյանքում միասին են մնում` այդպիսով խորհրդանշելով հավատարմություն և նվիրվածություն 🙂

Սա անպայման պետք է փորձել :)

Մեկնաբանություններ

    1. Նելի ջան, գունանյութը բացարձակ չի խանգարում բիսկվիթին լավ բարձրանալ, եթե, իհարկե, անորակ չէ 🙂

  1. Ayo lsel ei gunanyutow patrastelu masin isk karox enq ayn gnel supermarketneriz uxaki chgitem worn e aweli law hexuk te poshi

    1. Իհարկե, հեղուկ գունանյութերը ավելի լավ հագեցած գույն են հաղորդում: Բոլոր սուպերմարկետներում վաճառվում են, հեշտությամբ կարող եք ձետք բերել 🙂

    1. Կարող եք 21, 23 սմ-անոց ձևաման օգտագործել 🙂

    1. Բարև Ձեզ, եթե ամեն ինչ ըստ ցուցումների անեք, կստացվի 8-10 սմ-անոց բիսկվիթ 🙂

    1. Բարև Ձեզ Հայարփի ջան, Սրտիկ տորթի համար մեզ հենց այդքան շաքարի փոշի է պետք 🙂

    1. Սիրելի Հայկուշ, առաջարկում ենք մասկարպոնեն փոխարինել կաթնաշոռով (այն պետք է չլինի հատիկավոր) կամ տորթը պատրաստել մեկ այլ՝ սպիտակուցային եփովի կրեմով, որի պատրաստման եղանակին կարող եք ծնոթանալ հետևյալ հղումով՝ http://www.cooks.am/%D5%8D%D5%BA%D5%AB%D5%BF%D5%A1%D5%AF%D5%B8%D6%82%D6%81%D5%A1%D5%B5%D5%AB%D5%B6-%D5%A5%D6%83%D5%B8%D5%BE%D5%AB-%D5%AF%D6%80%D5%A5%D5%B4/

        1. Սիրելի Քրիստի, թխում ենք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: 🙂

    1. Սիրելի Նինա, կարող եք թխել ցանկացած ձևամանի մեջ, այնուհետև՝ թխվելուց հետո, որևէ շրջանաձև տարայով ստանալ կլոր խմորաշերտ։ 🙂

Թողնել պատասխան

Մուտք եղեք:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *